Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Ивица Коневски"

Македонија

„Одбегнувањето на соочување со овие луѓе кои што му дадоа доверба доволно кажува за искрените намери на актуелното раководство и мислам дека на нив...

Македонија

Поранешниот градоначалник на Општина Аеродром, Ивица Коневски во вечерашното гостување на Топ Тема на Телма, изнесе повеќе информации и дискутираше на моменталната состојба во...