Connect with us

Hi, what are you looking for?

Медиа Едитор

Македонија

Единствен начин Бугарија да ги оствари своите стратешки приоритети и целосно да го смени националниот идентитет на македонскиот народ е преку блокада на ЕУ...

Балкан

Стјепан Крсник, татко на загинатиот мајор на српската армија, за српски Курир вели дека Дејан бил нивна гордост и врвен пилот, кој чесно и служел на државата Чекавме...

Забава

ОВЕН Без да се двоумите, ги користите фамилијарните врски за да ја унапредите работата.  Односот со партнерот е специфичен. Додека вие максимално уживате во...