Connect with us

Hi, what are you looking for?

Импресум

media.mk е информативен портал основан во 2020 година со дневни информации од сите области од Македонија и светот.

media.mk не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, кои се генерираат преку Facebook, Twitter и други. За нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.

Главен уредник: Јован Никушевски

media.mk е дел од Аналитикс Медиа Груп