Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Амстердам"

Свет

Градоначалникот на Амстердам, Фемке Халсема, предложи забрана за влез на туристи во познатите кафулиња во градот кои продаваат марихуана. „Голем број туристи доаѓаат во...