Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Црква"

Македонија

Празникот Успение на Пресвета Богородица – Голема Богородица со богослужби се прославува денес во повеќе храмови низ тетовско-гостиварската епархијата, а централната прослава и воедно одбележувањето на манастирската слава се...