Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "интегра"

Македонија

5 кандидати за градоначалник на Штип, Мицкоски избега од борба Во трката за градоначалник на Штип со мандат до октомври 2021 година влегуваат независниот...

Македонија

Политичката партија Интегра ја демантира најавата на опозициската ВМРО-ДПМНЕ дека раководни структури од Интегра преминуваат во нивните редови. „Никакви раководни структури не преминуваат во...