Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "индонезија"

Свет

Индонезискиот остров Бали ќе ангажира 4.400 инфлуенсери за да го оживее туризмот погоден од пандемијата на вирусот корона. Инфлуенсерите ќе уживаат во бесплатното патување околу...