Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Ентони Фаучи"

Свет

Постигнувањето на природниот имунитет на стадото во САД би значело толку многу страдање и смрт во земјата што би било неприфатливо, рече главниот американски инфектолог Ентони Фаучи. – Имаме...