Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "д-р Пановски"

Македонија

Ситуацијата со ширењето на коронавирусот е сериозна и загрижувачка ситуација и најмногу зависи од граѓаните како ќе ја поминеме зимата. До бројката од 1.000...

Македонија

Без одлучна битка и здружен фронт на сите чинители во општеството против коронавирусот бројките допрва ќе раснат, вели доктор Никола Пановски за Канал 5 кој предупредува...

Македонија

Додека Комисијата за заразни болести тактизира за тоа дали воопшто да се предложи децата да седат целодневно во училиште додека родителите да завршат со...