Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Џејмс Бонд"

Забава

Легендарниот актер Шон Конери денеска починa на 90 годишна возраст. Многумина ќе го паметат по многубројните улоги, особено како Џејмс Бонд. Целиот свет се збогува...