Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "шума"

Забава

Кога луѓето помислуваат на Трансилванија, прва асоцијација обично е грофот Дракула. Но, шумата Хоја Бациу, која уште се нарекува романски Бермудски триаголник, е позлобна...