Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "хаос"

Македонија

Дваесет и едногодишен тетовец бил приведен откако родителите го пријавиле дека ги малтретирал дома. При приведувањето тој ги одбил наредбите на полицајците за легитимирање....

Македонија

На 07.09.2020 во 00.05 часот во Полициската станица Кичево било пријавено дека пред угостителски објект на ул„Маршал Тито“ бил нарушен јавниот ред и мир...

Балкан

Собирање на навивачи нема да биде дозволено Полицијата во Тирана околу стадионот “Er Albanija” инсталира уреди кои ќе го реметат сигналот на мобилни телефони...