Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "тања савиќ"

Забава

Александра Пријовиќ е загрижена поради епидемијата со коронавирусот, па повеќе е загрижена за здравствената состојба на блиските отколку за состојбата на музичката сцена. Таа...

Забава

Тања Савиќ минува низ тежок период откако нејзиниот сопруг Душан Јованчевиќ ги одведе нивните синови во Австралија, а пејачката неодамна наводно се соочила со друга животна...