Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "сметка"

Забава

Порано беше едноставно – се претпоставуваше дека мажот ќе го плати пијалокот или вечерата на состанокот. Еманципацијата промени сè, па многу парови со трепет го дочекуваат крајот на состанокот, прашувајќи...

Македонија

Надлежниот центар за социјална работа назначува старател за посебен случај на корисници на парични права од социјална заштита, (корисници на надомест за помош и...