Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "словенија"

Балкан

Словенката Јулија Адлешиќ е осудена на две години затвор поради обид за измама на осигурителни компании, а нејзиниот партнер Себастиен Абрамов на три години....