Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "сијарто"

Свет

Унгарскиот министер за надворешни работи, Петер Сијарто во САД изјави дека Унгарија ќе ја промовира американската политика од Блискиот Исток во Европската Унија. Сијарто...

Свет

Унгарија, унгарската влада и премиерот Виктор Орбан гледаат со почит, благодарност и поддршка кон Белата куќа, рече унгарскиот министерот за надворешни работи Петер Сијарто. Сијарто беше единствениот министер за надворешни работи на...