Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "петре шилегов"

Македонија

Град Скопје има околу 140 објекти кои се дивоградби, рече градоначалникот Петре Шилегов одговарајќи на новинарски прашања на денешната прес-конференција. Шилгов рече дека на местото...

Македонија

Градоначалникот на Град Скопје,  Петре Шилегов на денешната прес конференција говореше за почетокот на учебната година, кој е предвиден за следниот месец. Шилегов изјави дека,...