Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Орце камчев"

Македонија

Кузеска посочи дека Мицкоски ќе протестира против правдата која доаѓа и европскиот пат на Македонија. „Но тој пат го избраа граѓаните, поразениот од народот,...