Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Нло"

Свет

Луѓето претпоставуваа дали монолитите се поврзани бидејќи тие многу се слични еден на друг.Во Романија, наводно, се појави мистериозен монолит – откако слична градба...

Свет

Ренџер забележал „необичен“ предмет од хеликоптер додека броел овци за време на рутински лет. Откривањето на необичен метален предмет во пустината, во американската држава...

Свет

Навикнати сме да научниците известуваат за активности во вселената познати како неидентификувани предмети, кои честопати ги плашат обичните луѓе. Меѓутоа, ако одредени тврдења се...