Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "нефи усеини"

Македонија

Нефи Усеини и неговиот брат добија нови 30 дена притвор. Претходно поради опасноста дека ќе избегаат, обвинителството побара тие да останат во притвор. Полицијата поднесе кривична пријава против...

Македонија

Охридскиот советник Нефи Усеини и неговиот брат Ибро Усеини се приведени и спроведени во осумдневен притвор, поради нападот на нивниот сограѓанин, Спире Топалоски, дознава „А1он“. Полицијата...