Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Мило Ѓукановиќ"

Балкан

Неодамнешните парламентарни и локални избори го потврдија напредокот во демократскиот развој на црногорското општество и покажаа дека Црна Гора го разбира процесот на демократија,...

Балкан

Црногорскиот бизнисмен Душко Кнежевиќ поднесе кривична пријава против црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ, обвинувајќи го за сторено кривично дело повикување на насилна промена на уставниот поредок....

Балкан

Во Подгорица се одржала седница на Главниот одбор на Демократската партија на социјалистите – црногорските медиуми наведуваат дека ќе биде донесена одлука за свикување на...

Повеќе