Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "медицинска сестра"

Македонија

Унијата на ЗМСТАС предводени од медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „ЗА НАС“ информира дека почина досега најмладата медицинска сестра, жртва на коронавирусот....