Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "кокаин"

Балкан

Грчката полиција заплени 100 кг кокаин кој требало да биде пренесен во Италија. Дрогата била запленета во Патрас а контејнерот со дрога требало од...