Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "ковид мерки"

Македонија

Eпидемиологот Драган Даниловски се плаши дека претстојните слави ќе донесат епидемиолошки ризици. Даниловски вели  дека народот кај нас во просек исто како и во...

Македонија

Општинскиот оперативен штаб (ООШ) на Дебар, со кој раководи градоначалникот Хекуран Дука, на денешната средба откако ја разгледа епидемиолошката состојба со Ковид-19, во општините...

Македонија

Угостителските објекти ќе работат до 23 часот, државната администрација треба да го организира работењето од дома или во смени, а капацитетот на јавниот превоз...