Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "кина"

Балкан

Договорот за нормализација на економските односи Белград Приштина во прв план подразбира обнова на односите на Србија со САД како најголема светска сила, кој...

Свет

Династијата Сонг (960АД – 1127АД) се борела 200 години со династијата Лиао и Јин, кои во тоа време владееле со помали кинески северини територии,...