Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Интервју"

Македонија

Марк Брнс, еден од најблиските соработници на американскиот претседател Доналд Трамп во пресрет на американските избори во ексклузивно интервју за Медиа.мк зборува за Американската...