Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "илија димовски"

Македонија

„Имавме плодна и квалитетна дебата. Во првиот дел, сите учесници на средбата ги афирмираа ставовите дека остануваме посветени на евроатлантската интеграција на РМ, члеството...

Македонија

Артан, не треба субвенции за вработување, зошто со ваков хаос во образованието секако сите нови генерации ќе избегаат да работат градежништво низ Австрија и...

Македонија

Ниту една македонска државна институција не се произнесе (да поздрави, поддржи, коментира,…) за потпишаните документи во Вашингтон за прашањето на односите помеѓу Косово и...

Македонија

– ВМРО-ДПМНЕ не треба да предложи свој кандидат за потпретседател на Собранието… Доколку сме сериозна партија која има намера да опстои на своите принципиелни...