Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "зијадин села"

Македонија

После информациите кои денеска се проширија, дека на Насер Зибери ќе му припадне позицијата народен правобранител, за ова коментираше Зијадин Села, лидерот на Алијанса...