Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Ерменија"

Свет

Граѓаните се засолнуваат во криптата на Катедралата Света Богородица во Степанакерт во регионот Нагорно Карабах, каде се случуваат судири меѓу ерменските и азербејџанските сили, со цел...

Повеќе