Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "дрон"

Свет

Едно од најопасните и најнепристапни места, нуклеарната централа во Чернобил, е истражувано од дронот „Елиос 2“. „Елиос 2“ за првпат по нуклеарна несреќа во...