Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Дарко Лазиќ"

Забава

Вереницата на пејачот Дарко Лазиќ, убавата Марина Гагиќ покажа како изгледа нејзината мајка Александра, со што остави многумина вчудовидени. Имено, свршеницата на Дарко Лазиќ...

Забава

Која интервенција е следна? Дарко Лазиќ доживеал една од најголемите визуелни промени на естрада. Пејачот после операција на желудник симнал невероватни 70 килограми, што...

Забава

Пејачот Дарко Лазиќ изгуби околу 70 килограми по операцијата на желудникот, а со тоа, како што тврди, се регулирале многу други здравствени проблеми што ги имал...