Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "вонредна состојба"

Свет

Европските земји сè повеќе ги менуваат рестриктивните мерки за да спречат понатамошно ширење на коронавирусот. Училиштата и угостителските објекти се затвораат, се воведува полициски...