Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Бијонсе"

Забава

Според хрватските медиуми, познатата пејачка Бијонсе и нејзиниот сопруг Џеј Зи во моментов се наоѓаат таму, во Хрватска. Бијонсе го прослави својот 39-ти роденден...