Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "БЕЛИ ДРОБОВИ"

Свет

Британки Бенкхед-Кендал, хирург, тврди дека белите дробови на пациентите опоравени од Ковид-19 изгледаат многу полошо дури и од белите дробови на пушачите. Оваа доцентка...