Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "амбасада"

Македонија

Иницијативата за свикување вонреден конгрес на ВМРО-ДПМНЕ испрати писмо до Делегација на ЕУ во Скопје и дипломатските претставништва во Скопје, во кое се бара...

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи амбасадорката на САД Н.Е. Кејт Мари Брнз на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, директорот на Агенцијата за...

Македонија

Амбасадорката на САД во Северна Македонија Кејт Мери Брнз ја посети тетовска Вратница за им оддаде почит на загинатите пилоти од паднатиот американски бомбардер...