Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Алтернатива"

Македонија

Додека во македонскиот парламент процесите се блокирани голем дел од земјите во регионот и светот веќе функционираат онлајн. –Албанија Парламентарните состаноци се одвиваат од...

Македонија

Кратко траеше најавата на Мицкоски за заедничко опозициско дејствување во собранието со Алијанса за Албанците и Алтернатива. На вчерашната собраниска седница албанските опозициски партии...