Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Азербејџан"

Свет

„Некои Американци му се јавуваат на мојот брат Илхам (Алиев) и му велат дека ако Турција застане покрај Азербејџан, тие ќе воведат санкции кон...

Свет

Граѓаните се засолнуваат во криптата на Катедралата Света Богородица во Степанакерт во регионот Нагорно Карабах, каде се случуваат судири меѓу ерменските и азербејџанските сили, со цел...

Свет

Ерменскиот премиер Никола Пашинијан на својата Фејсбук страница објави дека авионот на азербејџанското воено воздухопловство го започнал нападот во правец на Нагорно Карабах. Според...

Свет

Министерството за одбрана на Ерменија објави видео во кое беше забележано како ерменските вооружени сили ги напаѓаат азербејџанските трупи во областа на регионот Нагорно-Карабах,...