Connect with us

Hi, what are you looking for?

Македонија

Митко Јанчев не застанува со работа во Кавадарци

Во тек е изградба на потпорен ѕид на ул.Личка. Изведувач на работите е Градба промет. Во овој проект вклучена е и изградба на потпорен ѕид на ул.Младост. Изградбата на овие потпорни ѕидови е по барање на жителите во овој дел од градот а се реализира согласно Програмата за комунална изградба. Финансиската вредност на проектот изнесува 562 000 денари.

најчитани вести

Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски се пожали на Фејсбук дека му го откажале интервјуто на Телма, обвинувајќи за цензура како за време на комунистичките...

Балкан

На социјалните мрежи се појави видео од заљубен млад пар, кој според неофицијални информации е направен во една од кино салите во Србија. Момчето...

Забава

Без разлика дали станува збор за ненадејно наследство или способност за препознавање на профитабилен проект, овие знаци се предодредени да имаат пари. БИК Бикот...

Забава

Бил самец кој стареел и не очекувал дека ќе создаде семејство, но никогаш не се покајал ова што го направил. Џорџ Клуни во неодамнешно...