Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Џејла Рамовиќ"

Забава

Иако многумина и предвидуваа сјајна кариера додека учестувала во музичкото натпреварување “Ѕвездите на Гранд“, Џејла Рамовиќ исфрлила само една песна по победата во споменатата...