Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "џеф безос"

Свет

Се почести стануваат протестите против Џеф Безос, најбогатиот човек на светот кој стана првиот кој надмина 200 милијарди долари богатство. Работниците од гигантот „Амазон“ бараат повисоки плати и токму затоа излегоа...