Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "јужна африка"

Свет

Јужна Африка идентификуваше нова варијанта на коронавирусот што предизвикува втор бран на инфекции, рече министерот за здравство таму, Звели Мкизе, само неколку дена откако и Велика Британија...