Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "југославија"

Забава

Каква е иронијата што еден од најголемите југословенски актери, Павле Вуисиќ, не ги сакал комунистите, а тие него го обожавале. Во таа приказна останата...

Балкан

Некои делови на Италија, Австрија, Бугарија, Грција, цела Албанија би биле вклучени во таа земја … Многумина сè уште ја паметат Југославија со носталгија,...

Повеќе