Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "јелена карлеуша"

Забава

Поп пејачката Јелена Карлеуша претходно призна дека никогаш не ја запознала жената со која го поврзуваат Душко и дека никогаш не носела нејзини бикини....

Забава

Пејачката Јелена Карлеуша и нејзиниот сопруг Душко Тошиќ сакаат да се експонираат заедно во јавност, но не очекуваше никој дека може да објават ваква...

Забава

После подолга пауза продолжија снимањата на „Ѕвездите на Гранд“, а Карлеуша повторно привлече најголемо внимание. Се разбира, со својот стајлинг. Ако некој очекуваше дека...

Забава

Јасно ставил до знаење колку му се “важни“ манипулациите… Во медиумите неодамна одекнала вест дека Душко Тошиќ наводно ја изневерува Јелена Карлеуша со бившата жена...

Повеќе