Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Ѓорѓија Сајкоски"

Македонија

Денес при заседавањето на Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ по предлог на Христијан Мицкоски беше изгласан Ѓорѓија Сајкоски за нов Генерален секретар на партијата. Ѓорѓија...