Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Ѓорче Петров"

Македонија

Жителите на Општина Ѓорче Петров денеска повторно ќе излезат на протест. Овојпат, тие нема да протестираат против урбаната мафија, како што тоа го сторија...