Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Шутка"

Македонија

Бојан Јовановски од пред неколку дена повторно е во затворот во Шутка. Иако неговата здравствена состојба е лоша тој упорно се држи во Истражниот...