Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "шпанија"

Свет

Шпанската национална полиција успеа да разбие организирана криминална група од руско-говорно подрачје, вклучена во корупција и перење пари во Шпанија. Голема криминална организација, вклучена...

Свет

Хозе Падија, познатиот диџеј од Ибица, починал во неделата на 64-годишна возраст.  Тој е најпознат по сетот „Cafe del Mar”, а неговото семејство соопштило дека...

Повеќе