Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "шведска"

Свет

Најмал удел на позитивни случаи во рекордниот број испитаници од почетокот на пандемијата е забележан во Шведска минатата недела, кога коронавирусот беше потврден кај само 1,2 проценти...

Свет

Премиерката на Финска, Сана Марин повторно започна дебата за воведување на скратено работно време. Четиридневна работна недела или работен ден од шест часа звучи...