Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "шампањ"

Забава

Според најновите истражувања, редовното пиење шампањ го намалува ризикот од Алцхајмер и деменција. Сепак, докторите препорачуваат умерено конзумирање, односно највеќе до 3 чаши неделно....