Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Црвен крст"

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи амбасадорката на САД Н.Е. Кејт Мари Брнз на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, директорот на Агенцијата за...